2019 Yaz Erkek Modası

YAZAR

KATEGORİ

PAYLAŞ

Kadınların daha çok ilgi gösterdiği moda aslında bilinenin aksine erkeklerin daha fazla ilgisini görmektedir. Eski dönemlerden kalan standart pantolon,gömlek,tişört 3’lüsü yerini artık daha cool olan kapri,şort,basic tişört veya tasarım kombinler aldı.

Moda trendleri her geçen gün daha da şık olmaya başladı.Çok seçenekli olduğu gibi kıyafetlerin içinde daha rahat hareket edilebiliyor. Kimi dönem sokak modası ön plana çıkarken kimi dönemlerde de daha klasik ve şık giyim stillerine ilgi oluyor. Bazen pastel tonları en çok tercih edilen renkler oluyor, bazen de neon renkler beğeniyle karşılanıyor.

2019 yaz erkek modası ise daha pastel ve neon tonlara, retro gömleklere, takım elbiselere, her dönemin modası olan jean’lere ve daha fazlasına öncülük ediyor.Parçalar arasında genellikle daha maskulen kıyafetler yer alıyor. Dar pantolonların üzerine giyilen uzun ceketler son derece çarpıcı görünüşler ortaya çıkarıyor. Çift düğmeli ceketler, desenli gömlekler ve gösterişli aksesuarlar 2019 yaz trendleri arasında yerini almayı başarıyor.

Polo Tişört KombinlerineYoğun ilgi…

 

Polo yaka tişörtler, kot kumaşlar üstünde oldukça şık durduğu gerçek, çok cool bir hava oluşturuyor. Kot kıyafetlerin üstüne giyilen polo yaka tişörtler, ayakkabı tercihine göre isterseniz spor isterseniz de klasik bir şıklık elde etmenizi sağlıyor.Koyu renkler çok tercih edilmemeli açık renk polo yaka tişörtleri, açık renk pantolonlar ile kombinleyebilir ve bahar tazeliğinde bir görüntü oluşturabilirsiniz. Yaz aylarının en sevilen parçalarından biri olan şortların üzerine de polo yaka tişörtler giyerek cool bir görüntü elde edebilirsiniz.

Basic Tişörtlerle Cool Olun…

Artık baskılı klasik tişörtlerin modası geçeli çok oldu sadelik her zaman daha ön plandadır.Erkeklerde şatafatlı kılık kıyafetleri kenara bıraktı göz yorucu renklerden uzak duruyor.Polo yaka tişörtler gibi basic tişörtleride aynı şekilde kombinleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan DÜZENLİ GİYSİ DOLABI İÇİN TAVSİYELER başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

YAZAR

PAYLAŞ