2019 Yaz Saç Modası

YAZAR

KATEGORİ

PAYLAŞ

Bu yılın saç trendlerini sıralamak daha kolay olacak çünkü en çok tercih edilen model olarak kısa saç akımı başlatıldı. Hemen hemen herkeste görebileceğiniz bu model rahatlığıyla ve kolay şekil almasıyla daha çok bütün kadınları etkiliyor. Herkes istemiştir yazın yoğun sıcaklarında rahatsız eden ve terleten saçlarından kurtulmayı muhtemelen.Bende sizler gibi düşünüyorum çünkü gerçekten bazen çileden çıkartabiliyor tenle temas ettiğinde.

Kısa model kullanmayı seven tarafın olduğu gibi saçlarının uzunluğuyla kendini daha mutlu hissedenlerde mevcut. Bunun için de herkese uygun olabilecek  modeller hakkında fikirler vereceğim.

Yarım Topuz Modelleri

Geçtiğimiz sezonların en trend saç modellerinden biri olan yarım topuz şekil değiştirdi. Alın hizasında ya da saçın en tepesinde yapılan topuzlar artık daha da iddialı. Uçuk saç modelleri denemeyi sevenler için ideal.

Yarım topuz modeli

Islak Saç Modelleri

Evet, ıslak saç modelini son zamanlarda çoğu defilede görüyoruz. Geçtiğimiz sezonlarda özellikle 2018 yazında toplu saçlarda kullanılan ıslak görünümler, 2019 yazında serbest saçlarda kullanılacak. Yani saçlarınızı geriye doğru yatırıp saç ürünleriyle ıslak görünüm vermeniz yeterli. Bu modeli geceye ve gündüze uyarlayabilirsiniz.

Islak-Gorunum

Örgü Modelleri

Örgü modellerinin çoğu at kuyrukları gibi dağınık görünümde. Genel olarak ense hizasında yapılan tek örgüler, oldukça salaş görünümde. Tabii, pürüzsüz olanları da yok değil.Omuz hizasında yapılan ikili yuvarlak örgüler çok yaratıcı.

Örgü modeli

Topuz Modelleri

Topuz modelleri 2019 Yaz sezonunda çok çeşitli. Tepe ve ense topuzları yine ön planda olduğu gibi ortadan yapılan gevşek topuzlar da çok trend. Topuz modelinizi romantik aksesuarlarla süsleyebilir, örgü ile hareketlendirebilirsiniz.

Topuz modeli

Fularlı Modeller

Saça havlu ya da peştamal bağlamak plaj modasının olmazsa olmazıdır.Bunun dışında fularlarınızı başınızın üst kısmını saracak şekilde sarıp, saçınızın alt kısımlarını serbest bırakmak da çok trend olacak.

Fularlı saç modeli

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

YAZAR

PAYLAŞ